
Ένας νεκρός και 52 συλλήψεις στη Μαδρίτη
Ένας φίλαθλος της εθνικής Ισπανίας, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, βρέθηκε τα ξημερώματα νεκρός, πιθανότατα από ατύχημα, στη Μαδρίτη, όπου συνελήφθησαν άλλα 52 άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.
26
Ένας φίλαθλος της εθνικής Ισπανίας, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, βρέθηκε τα ξημερώματα νεκρός, πιθανότατα από ατύχημα, στη Μαδρίτη, όπου συνελήφθησαν άλλα 52 άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.
Ο άτυχος 40χρονος, ο οποίος φορούσε τη φανέλα των «φούριας ρόχας» βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέσα σε μια λίμνη αίματος από υπάλληλο καθαριότητας της πόλης. Δεν έφερε ίχνη βίας κι έτσι η αστυνομία εκτιμά ότι πιθανότατα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος, όντας σε κατάσταση μέθης.
Στο μεταξύ, η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ακόμη πως 52 άτομα συνελήφθησαν στη Μαδρίτη στη διάρκεια της νύχτας των πανηγυρισμών μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο EURO 2008.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους για πράξεις βανδαλισμού και πρόκληση επεισοδίων στις γειτονιές της πλατείας Κολόν, όπου συγκεντρώθηκαν 65.000 υποστηρικτές των «φούριας ρόχας», προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό με τη Γερμανία από γιγαντοοθόνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass




