
Μία ανάσα από την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου ο Παναθηναϊκός
Μέσα σε λίγες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν και από εκει που ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ και να ντύσει στα πράσινα τον διεθνή με την εθνική Ελπίδων, μεσοεπιθετικό!
-Εκλεισε τον Ιβανσιτς
89
Μέσα σε λίγες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν και από εκει που ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ και να ντύσει στα πράσινα τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων, μεσοεπιθετικό!
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για τον 21χρονο, κάτι που οδήγησε τον ΠΑΟΚ να αρνηθεί τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ που του προσέφερε ο Ολυμπιακός.
Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη θέλουν το τριφύλλι να έχει καταθέσει ανάλογη οικονομική πρόταση με αυτή των ερυθρολεύκων, αλλά στα υπέρ είναι και το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη που πρότεινε στην διοίκηση του Δικεφάλου.
Ο παίκτης, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές κλήθηκε να επιστρέψει, ώστε να γίνουν γνωστές και οι προθέσεις του ίδιου (ο ΠΑΟΚ όμως δίνει τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό) και να υπογράψει στη νέα του ομάδα, η οποία θα είναι πιθανότατα ο Παναθηναϊκός.
Κι αυτό, γιατί ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε από την Πέμπτη (19/6) -όταν και είχε καταθέσει καλύτερη πρόταση (2,2 εκ. ευρώ έναντι 2 του Παναθηναϊκού)- ότι δεν προκειται να μπει στη διαδικασία του πλειστηριασμού που προτίθεται να τον βάλει ο ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός, όμως, μπήκε στη διαδικασία αυτή και απ` ότι φαίνεται θα κάνει τον παίκτη δικό του…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δεν του… πάει ο Απρίλης
- «Έχετε κράτηση;»: Ο παραλογισμός που μας έκανε να νοσταλγούμε τα παλιά στέκια
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»


