
Επεισόδια με τραυματίες παίκτες στον αγώνα του Ατσαλένιου με την Ηλιούπολη
Επεισόδια είχε και η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας. Στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ηλιούπολη νίκησε με 1-0 τον Ατσαλένιο, προκαλώντας την οργή των οπαδών των γηπεδούχων. Τα επεισόδια διήρκησαν 15 λεπτά και τραυματίστηκαν δύο παίκτες των φιλοξενούμνενων.
89
Επεισόδια είχε και η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας. Στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ηλιούπολη ήθελε την νίκη απέναντι στον γηπεδούχο Ατσαλένιο για να εκμεταλευτεί τυχόν στραβοπάτημα και να πλησιάσει τον Διαγόρα στην πρώτη θέση του πίνακα.
Η νίκη για την ομάδα της Ηλιούπολης ήρθε, αλλά έφερε μαζί της εντάσεις και επεισόδια. Όλα ξεκίνησαν απο μία φάση στο 76ο λεπτό, στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Παπαδημητρίου, αλλά δεν το πήραν. Στη συνέχεια, στο 83ο λεπτό ανοίγει το σκόρ η Ηλιούπολη προκαλώντας την οργή των φιλάθλων του Ατσαλένιου και… ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Δύο παίκτες της Ηλιούπολης τραυματίστηκαν, ο τερματοφύλακας Κώστας Αδαμόπουλος και ο Πέτρος Νίτης, ο οποίος αποχώρησε απο τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.
Το σφύριγμα της λήξης ακούστηκε με 15 λεπτά καθυστέρηση, σε πολύ τεταμένη κατάσταση λόγω του «πολέμου» που είχε προηγηθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πραγματικά, ποια διαφορά έχει ένα τζιν 900 ευρώ από ένα των 40 ευρώ;
- Τραμπ: Το Ιράν δεν μπορεί να μας εκβιάσει με τα Στενά του Ορμούζ
- «Να δικαστεί και ο Λαζαρίδης, δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» λέει η πρώην καθαρίστρια από το Βόλο
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
