
Εκλάπησαν δύο μετάλλια του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας
Πριν προλάβει να κοπάσει ο ενθουσιασμός και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του FA Cup, δύο παίκτες της Πόρτσμουθ έπεσαν θύματα κλοπής των μεταλλίων τους. Ο αμυντικός Γκλέν Τζόνσον και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τζέιμι Ασνταουν είναι τα δύο θύματα, οι οποίοι είναι απαρηγόρητοι και σοκαρισμένοι απο το γεγονός.
89
Πριν προλάβει να κοπάσει ο ενθουσιασμός και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του FA Cup, δύο παίκτες της Πόρτσμουθ έπεσαν θύματα κλοπής των μεταλλίων τους.
Ο αμυντικός Γκλέν Τζόνσον και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τζέιμι Ασνταουν είναι τα δύο θύματα, οι οποίοι είναι απαρηγόρητοι και σοκαρισμένοι απο το γεγονός.
Ο Αγγλος αμυντικός, με δηλώσεις που έκανε στη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έδειξε την απογοήτευση του λέγοντας:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ελπίζω κάποιος να το βρει και να το επιστρέψει. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ηταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει το μετάλλιο για μένα. Είναι κάτι το οποίο θα χαίρεσαι για όλη σου τη ζωή».
Την Δευτέρα (19/5), τα μετάλλια δηλώθηκαν ως κλεμμένα και αναζητούνται απο την τοπική αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Μπρους Γουίλις: 41 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική έπαυλη που έζησε με την Έμα Χέμινγκ
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από 21χρονο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης

