
«Δεν περίμενα να φύγω από την ΑΕΚ» δήλωσε ο Μορέτο
Εκπληκτος δήλωσε σε πορτογαλική εφημερίδα ο Μαρσέλο Μορέτο από την απόφαση της ΑΕΚ να μην τον κρατήσει, λέγοντας παράλληλα πως πλέον επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπενφίκα. «Ηρθε νέος προπονητής στην ομάδα και δεν ήμουν στα πλάνα του. Είμαι στενοχωρημένος επειδή πάντα προσπαθώ να βοηθάω τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι» τόνισε ο Βραζιλιάνος.
- Πρώτη μεταγραφή της Ένωσης ο Ρίκκα
89
Εκπληκτος δήλωσε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» ο Μαρσέλο Μορέτο από την απόφαση της ΑΕΚ να μην τον κρατήσει, λέγοντας παράλληλα πως πλέον επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπενφίκα.
«Ηρθε νέος προπονητής στην ομάδα και δεν ήμουν στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Είμαι στενοχωρημένος επειδή πάντα προσπαθώ να βοηθάω τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι και είμαι έκπληκτος με αυτό που συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας.
Οσον αφορά στο μέλλον του, ο Μορέτο εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία να επιστρέψει στην Μπενφίκα, γνωρίζοντας όμως πως δύσκολα θα βρει θέση βασικού.
«Εχω συμβόλαιο με την Μπενφίκα και δεν είχα τις ευκαιρίες που ήθελα για να αποδείξω την αξία μου, επειδή ο συναγωνισμός για τη θέση αυτή είναι δύσκολος. Οπως και να χει, η Μπενφίκα είναι μια ομάδα που αγαπάω και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει προσφέρει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο




