
Τέλος ο Θεοδωρίδης από το Ηράκλειο και τον Εργοτέλη
Μία μέρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Μάθις, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του και με τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Η κρητική ΠΑΕ τόνισε ότι ήταν απόφαση του παίκτη για καθαρά οικογενειακούς λόγους.
89
Μία ημέρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Μάθις, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του και με τον Γιώργο Θεοδωρίδη.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, είχε 18 συμεττοχές τη φετινή χρονιά στην Superleague, ενώ πέτυχε και ένα γκολ, στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, όπου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3. Η κρητική ΠΑΕ τόνισε ότι η λύση της συνεργασίας γίνεται για καθαρά οικογενειακούς λόγους του παίκτη.
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:
«Η Π.Α.Ε ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι, δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοδωρίδη για καθαρά οικογενειακούς λόγους του παίκτη. Η Π.Α.Ε ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass




