
«Ερυθρόλευκος» ο Στολτίδης μέχρι το 2010
Η παλιά «φρουρά» του Ολυμπιακού παραμένει ενιαία και αδιαίρετη, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ιεροκλής Στολτίδης έβαλε την Πέμπτη την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, που θα τον κρατήσει στους «ερυθρόλευκους» έως το καλοκαίρι του 2010.
96
Η παλιά «φρουρά» του Ολυμπιακού παραμένει ενιαία και αδιαίρετη, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ιεροκλής Στολτίδης έβαλε την Πέμπτη την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, που θα τον κρατήσει στους «ερυθρόλευκους» έως το καλοκαίρι του 2010.
Έτσι, με… αστραπιαίες κινήσεις, οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους έληγαν τον προσεχή Ιούνιο.
Οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνης Νικοπολίδης, Τάσος Πάντος και τελευταίος ο Ιεροκλής Στολτίδης, θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.
Η επίσημη ανακοίνωση για τις τέσσερις ανανεώσεις μέσα σε λίγες ημέρες ήρθε λίγο αργότερα από τον Ολυμπιακό:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσο Πάντο και Ιεροκλή Στολτίδη για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τα οποία ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου 2008.
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο (έως και τον Ιούνιο του 2009). Ο Τάσος Πάντος και ο Ιεροκλής Στολτίδης θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια (έως και τον Ιούνιο του 2010)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ



