
Στήριξη της διοίκησης της Λίβερπουλ στον Μπενίτεθ
Ο Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να αισθάνεται ήσυχος στον πάγκο της Λίβερπουλ, μετά την κόντρα του με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας στην περίοδο του Ιανουαρίου.
26
Ο Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να αισθάνεται ήσυχος στον πάγκο της Λίβερπουλ, μετά την κόντρα του με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας στην περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο Ισπανός τεχνικός είχε ζητήσει να διασφαλίσει τη συναίνεση των Τζιλέτ και Χικς, προκειμένου να γίνουν σημαντικές μεταγραφές, αλλά αρχικά οι Αμερικανοί επιχειρηματίες είχαν διαφορετική άποψη.
Τώρα όμως στέκονται στο πλευρό του Μπενίτεθ και ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του: «Στόχος μας είναι να βρούμε μία κοινή πλατφόρμα για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ο Ράφα είναι αυτός που θέλουμε στον πάγκο της ομάδας μας και του έχουμε εμπιστοσύνη. Είμαι παντρεμένος εδώ και 40 χρόνια και ξέρω καλά πως να λύνω τις διαφορές μου», δήλωσε σχετικά ο συνιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζορτζ Τζιλέτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες

