
Αγγέλοφ αντί Λάκσα στο ρόστερ της Ολύμπιας
Ο Ντιμίτρι Αγγέλοφ είναι ο αντικαταστάτης του Μαρίς Λάκσα στο ρόστερ της Ολύμπιας. Ο Βούλγαρος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με την θεσσαλική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το απόγευμα της Πέμπτης. «Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες» τονίζουν οι Θεσσαλοί για τον Λάκσα.
89
Ο Ντιμίτρι Αγγέλοφ είναι ο αντικαταστάτης του Μαρίς Λάκσα στο ρόστερ της Ολύμπιας. Ο Βούλγαρος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με την θεσσαλική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Λάκσα πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα «…αλλά δεν τις αξιοποίησε», όπως συμπληρώνεται από τους Θεσσαλούς κι έτσι αντικαστάθηκε από τον Αγγέλοφ.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν αγωνίζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Αρη, με τον οποίο κατέκτησε τοChampions Cupτο 2003 στη Θεσσαλονίκη.
Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην ουκρανική Κιέβ, ενώ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία διαλύθηκε μετά τον θάνατο του προέδρου της. Την Παρασκευήαναμένεται το λέτερ-οφ-κλίαρενς του Αγγέλοφ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην 12αδα για τον αγώνα του Σαββάτουμε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Όταν ο 89χρονος πήγε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – «Η ημέρα πρέπει να είναι συννεφιασμένη»
- Γρηγόρης Γιάνναρος: Πολιτική σκέψη χωρίς δογματισμούς και βεβαιότητες από το παρελθόν
- Παναθηναϊκός: «Κατέβηκε» η ανάρτηση της Euroleague με την τάπα του Μπαντιό στον Ναν
- Τσουκαλάς: Θα καταθέσουμε αίτημα εξεταστικής για τις υποκλοπές – Θα καλέσουμε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Δένδια
- Σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών
- Μαρκοϊσβίλι: «Αν είδατε κάποιον να χαλαρώνει είναι λάθος, πρέπει να είμαστε καλύτεροι»


