
Ως προπονητής επέστρεψε ο Νίκος Γραμματικός στον Πανελλήνιο
Ο Νίκος Γραμματικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Ιατρούδη στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ του Πανελληνίου. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής και νυν Ομοσπονδιακός τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία του «συλλόγου των Ολυμπιονικών», με τους οποίους είχε πανηγυρίσει το 2004 το πρωτάθλημα ως παίκτης.
66
Ο Νίκος Γραμματικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Ιατρούδη στον πάγκο της ομάδας χάντμπολ του Πανελληνίου. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής και νυν Ομοσπονδιακός τεχνικός (έχει την ευθύνη της εθνικής νέων) αναλαμβάνει τα ηνία του «συλλόγου των Ολυμπιονικών», με στόχο να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Ο Γραμματικός παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση στους Ελληνες παίκτες της ομάδας, ενώ ο ίδιος είχε επικοινωνία και με τους ξένους αθλητές του συλλόγου.
Ο νεαρός τεχνικός έχει περάσει και ως παίκτης από τον Πανελλήνιο, με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο το 2004, πριν μετακομίσει στην Ελβετία και τη Βίντερτουρ, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η κυβερνητική πλειοψηφία για πρώτη φορά υιοθετεί τη θέση μας» – Ανακοίνωση Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
- Στην κυριότητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής το Κτήμα Σιστοβάρη
- Βρετανία: Νίκη του ακροδεξιού Φάρατζ στις τοπικές εκλογές – Σημαντικές απώλειες για το Εργατικό Κόμμα Στάρμερ
- Άτυχος ξανά ο Γιαζίτζι, νέα ρήξη χιαστού (pic)
- Ετοιμάζεται οδικός χάρτης για την προστασία και διαχείριση της λίμνης Βιστωνίδας
- «Emily in Paris»: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα στη Μύκονο – σε ποια σημεία του νησιού

