
Ένα αγοράκι από το Μαλάουι υιοθέτησε η Μαντόνα
Ένα αγοράκι, ηλικίας ενός έτους, από το Μαλάουι, φέρονται να υιοθέτησαν η βασίλισα της ποπ Μαντόνα και ο σύζυγός της Γκάι Ρίτσι. Την είδηση επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του πατέρα του αγοριού.
43
Ένα αγοράκι, ηλικίας ενός έτους, από το Μαλάουι, φέρονται να υιοθέτησαν η βασίλισα της ποπ Μαντόνα και ο σύζυγός της Γκάι Ρίτσι.
Την αυθεντικότητα της είδησης, την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει η εκπρόσωπος της Μαντόνα, ενισχύουν οι δηλώσεις του πατέρα του αγοριού στο Associated Press.
«Είμαι ο πατέρας του Ντέιβιντ. Ξέρω ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένος στην Αμερική. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως βλέπεται το χωριό μας υποφέρει από τη φτώχεια. Ξέρω ότι στην Αμερική θα τον φροντίσουν» δήλωσε.
Σύμφωνα με το BBC, οι φήμες για την υιοθεσία του αγοριού ξεκίνησαν όταν η 48χρονη τραγουδίστρια και ο Γκάι Ρίτσι ταξίδεψαν στη χώρα και επισκέφθηκαν αρκετά ορφανοτροφεία.
Η ίδια η Μαντόνα είχε δηλώσει ότι το ταξίδι της είχε στόχο την ενίσχυση του αγώνα κατά του AIDS και της φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Κρατικός αξιωματούχος του Μαλάουι δήλωσε πάντως ότι η Μαντόνα επρόκειτο να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας την περασμένη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής



