
Πρωτεύουσα του χιπ-χοπ για ένα βράδυ η Αθήνα με Jay-Z και Μπιγιονσέ
Πρωτεύουσα του χιπ-χοπ για ένα βράδυ, αυτό της 19ης Σεπτεμβρίου, η Αθήνα. Το δυναμικότερο ντουέτο του είδους, ο Jay-Z και η Μπιγιονσέ, θα τραγουδήσουν μαζί την Τρίτη στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», σε μια συναυλία που θα κινηματογραφηθεί και από το MTV.
71
Πρωτεύουσα του χιπ-χοπ θα είναι για ένα βράδυ, αυτό της 19ης Σεπτεμβρίου, η Αθήνα. Το δυναμικότερο ντουέτο του είδους, ο Jay-Z και η Μπιγιονσέ, θα τραγουδήσουν μαζί την Τρίτη στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», σε μια συναυλία που θα κινηματογραφηθεί και από το MTV.
Mε πωλήσεις 33.000.000 άλμπουμ τα τελευταία επτά χρόνια, ο Jay-Z είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του χιπ-χοπ. Η Αθήνα είναι μία από τις στάσεις του, σε μια παγκόσμια περιοδεία που περιλαμβάνει Ασία, Αμερική, Αφρική, Ευρώπη και Αυστραλία.
Στη Νιγηρία και την Γκάνα μάλιστα, όπου σπάνια εμφανίζοντα μεγάλα ονόματα της Δύσης, ο Jay-Z δεν πηγαίνει μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και ως εκπρόσωπος του ΟΗΕ, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την έλλειψη πόσιμου νερού σε μεγάλες περιοχές του πλανήτη.
Είναι και αυτός ένας από τους λόγους, για τους οποίους το MTV ακολουθεί την περιοδεία για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί παγκοσμίως στις 24 Νοεμβρίου, όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα.
Οι πόρτες του «Αθηνών Αρένα» ανοίγουν στις 7 το απόγευμα και τα εισιτήρια τιμώνται 38 (αρένα) και 45 ευρώ (VIP).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη


