26

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Αντερσον στον Ατρόμητο, υπό τη μορφή του δανεισμού από τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο. Την Τετάρτη υπήρξε συνάντηση των δύο πλευρών, μπήκαν οι υπογραφές και έτσι ο Βραζιλιάνος μέσος τίθεται άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.

Ο Λίμα Φρέιτας Αντερσον, ο οποίος γεννήθηκε στην πόλη Νατάλ στις 12 Ιανουαρίου 1979, ουσιαστικά επιστρέφει στα παλιά… λημέρια του, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στον Ατρόμητο την περίοδο 2002-03, όταν η ομάδα του Περιστερίου βρισκόταν στη Β΄ Εθνική, όσο και στη Χαλκηδόνα από το καλοκαίρι του 2003.

Τον Ιανουάριο του 2005 πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Τώρα έχει αποθεραπευθεί και αυτός ο χρόνος στον Ατρόμητο θα είναι το «τεστ», προκειμένου να διαπιστώσουν οι «πράσινοι» αν μελλοντικά μπορούν να υπολογίζουν στη βοήθειά του.

Πριν έρθει στην Ελλάδα ο Αντερσον είχε αγωνιστεί στη Βιτόρια Μπαϊα, τη Σάο Πάουλο, τη Βίλα Νόβα και στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ