Τον Νοέμβριο η επιστροφή της Κάιλι Μινόγκ στη μουσική σκηνή
Έχοντας ξεπεράσει την κρίση με την υγεία της, που την υποχρέωσε να αναβάλει την προγραμματισμένη τουρνέ της στην Αυστραλία το Μάιο του 2005, η Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει δριμύτερη τον ερχόμενο Νοέμβριο.
43
Έχοντας ξεπεράσει την κρίση με την υγεία της, που την υποχρέωσε να αναβάλει την προγραμματισμένη τουρνέ της στην Αυστραλία το Μάιο του 2005, η Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει δριμύτερη τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Στις 11 Νοεμβρίου θα εμφανιστεί στο Σίδνεϊ, ενώ στη Μελβούρνη θα κάνει έξι εμφανίσεις μεταξύ 10 – 17 Δεκεμβρίου στο Rod Laver Arena.
Ο μάνατζερ της τουρνέ Μάικλ Γκουντίσκι δήλωσε ότι «η Κάιλι δε βλέπει τη στιγμή να έλθει στην Αυστραλία. Είμαστε μαζί το Σαββατοκύριακο και φαίνεται θαυμάσια. Σίγουρα έχει περάσει τη μεγάλη κρίση. Φυσικά έχει μερικές ανηφοριές μπροστά της ακόμη, αλλά είναι πολύ δυνατή».
Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Κάιλι Μινόγκ θα μιλήσει δημόσια για τη μάχη της με τον καρκίνο, σε συνέντευξη που θα δώσει στην τηλεόραση, τον ερχόμενο μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Της άρεσε ο Μπεν Άφλεκ» – Η αποκάλυψη που έκανε ο Ματ Ντέιμον για τη σύζυγό του Λουτσιάνα και τον κολλητό του
- Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα – Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που συνομιλούσε με την ανήλικη
- Η «Ιθάκη» πλαγιοκοπεί το ΠΑΣΟΚ – Ο Τσίπρας έλκει τους 40+ του Ανδρουλάκη
- Νίκος Γαβριήλ Πεντζίκης: «Πάνω στα βάσανα που επιβάλλει ο άνθρωπος στον άνθρωπο»
- Η απάντηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Μόσχα: Ευφάνταστα σενάρια, ψευδείς ειδήσεις, ύβρεις, κατασκευασμένες πληροφορίες
- Προκλητικός ο Π. Μαρινάκης, απειλεί τους αγρότες – Ξορκίζει τις συνελεύσεις, βλέπει κομματικά εγκάθετους στα μπλόκα






