
Οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ και σε γραφή Μπράιγ για άτομα με προβλήματα όρασης
Οι επόμενες περιπέτειες του Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσουν σύντομα και σε γραφή Μπράιγ, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις ιστορίες του μικρού μάγου άτομα με προβλήματα όρασης. Το Βασιλικό Εθνικό Ινστιτούτο για Τυφλούς δέχεται ήδη παραγγελίες.
38
Οι επόμενες περιπέτειες του Χάρι Πότερ θα κυκλοφορήσουν σύντομα και σε γραφή Μπράιγ, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις ιστορίες του μικρού μάγου άτομα με προβλήματα όρασης.
Όπως μεταδίδει το BBC, το Βασιλικό Εθνικό Ινστιτούτο για Τυφλούς δέχεται παραγγελίες από ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το νέο βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου.
Είναι η πρώτη φορά, που κάποιο βιβλίο εκδίδεται ταυτόχρονα τόσο στη συμβατική μορφή του όσο και στη γραφή Μπράιγ, καθώς συνήθως στην Αγγλία -λέει το BBC- κάποιος με προβλήματα όρασης πρέπει να περιμένει μήνες ή και χρόνια, για να διαβάσει ένα βιβλίο στη γραφή Μπράιγ.
Η συγγραφέας των περιπετειών του Χάρι Πότερ Τζ.Κ.Ρόουλινγκ δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει σε αυτή την εκδοτική πρωτοβουλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΔΕΔΥ: Απεργία για αυξήσεις και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού – Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι του
- Γιαμάλ: Τα… έσπασε στη φιέστα της Μπαρτσελόνα με σημαία Παλαιστίνης και «μήνυμα» κατά της Ρεάλ (vids)
- Ροντ Στιούαρτ στον βασιλιά Κάρολο: Συγχαρητήρια που βάλατε το καθαρματάκι στη θέση του στην Αμερική
- Τα αμαρτήματα του Στάρμερ που παρέδωσαν τη Βρετανία στον Φάρατζ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΖ’)




