
Ολίγη από «Πολίτικη Κουζίνα» απόλαυσαν οι ευρωβουλευτές την Τρίτη
Mυρωδιές «Πολίτικης Κουζίνας» αναδύονταν την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αφορμή την προβολή της ομώνυμης ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη και τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με μουσική που έγραψε για την ταινία.
38
Mυρωδιές «Πολίτικης Κουζίνας» αναδύονταν την Τρίτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αφορμή την προβολή της ομώνυμης ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη και τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με μουσική που έγραψε για την ταινία.
Θέμα της εκδήλωσης ήταν ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος, ενώ την πρωτοβουλία για την παρουσίαση της ταινίας είχαν τέσσερις Γερμανοί ευρωβουλευτές, ο ελληνικής καταγωγής Γ.Χατζημαρκάκης και οι τουρκικής καταγωγής Τζ.Οζντεμίρ, Β.Ούγκερ και Ζ.Τρούπελ.
Την προβολή της «Πολίτικης Κουζίνας» παρακολούθησαν πλήθος Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, ευρωβουλευτές και δημοσιογράφοι. Την παράσταση, όμως, έκλεψε η συναυλία, καθώς οι ανατολίτικες και ρομαντικές μελωδίες πλημύρισαν τους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο σκηνοθέτης της ταινίας Τάσος Μπουλμέτης και ο ηθοποιός Ιεροκλής Μηχαηλίδης. Την ταινία παρουσίασαν ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Πολιτισμού Νίκος Σηφουνάκης και οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ.Δημητρακόπουλος και ο ευρωβουλευτης του ΠΑΣΟΚ Σ.Λαμπρινίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΑΔΕΔΥ: Απεργία για αυξήσεις και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού – Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι του
- Γιαμάλ: Τα… έσπασε στη φιέστα της Μπαρτσελόνα με σημαία Παλαιστίνης και «μήνυμα» κατά της Ρεάλ (vids)
- Ροντ Στιούαρτ στον βασιλιά Κάρολο: Συγχαρητήρια που βάλατε το καθαρματάκι στη θέση του στην Αμερική
- Τα αμαρτήματα του Στάρμερ που παρέδωσαν τη Βρετανία στον Φάρατζ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΖ’)




