Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο Βούτερ για τον Παναθηναϊκό-Συμφώνησε με Ρουμπάκη

Στην Αθήνα ο Βούτερ για τον Παναθηναϊκό-Συμφώνησε με Ρουμπάκη

Κοντά στην απόκτηση του Βούτερ βρίσκεται ο ΠΑΟ. Ο Ολλανδός βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή για ιατρικές εξετάσεις. Αγνοια για το θέμα δηλώνει ο πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Μανώλης Ρουμπάκης θα αποτελέσει πιθανότατα την πρώτη μετεγγραφή των «πρασίνων».

26

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νόρντιν Βούτερ βρίσκεται ο ΠΑΟ. Ο Ολλανδός βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή για ιατρικές εξετάσεις.

Αφού τις περάσει χωρίς πρόβλημα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Είναι 29 χρονών, αποτελούσε μέλος των ακαδημιών του Αγιαξ, ενώ μέχρι πρότεινος φορούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Παράλληλα και ο Μανώλης Ρουμπάκης βρίσκεται μία ανάσα από την Παιανία. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν στα μεταγραφικά πλάνα και της ΑΕΚ, η οποία τελικά προτίμησε να προχωρήσει στην απόκτηση του Σέρβου αμυντικού Νικόλα Μάλμπασα.

Την άγνοιά του για τη μετάβαση του Ολλανδού στην Αθήνα εξέφρασε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Παντελή με δηλώσεις του στην ΕΡΑ-Σπορ.

Τόνισε δε ότι σε περίπτωση που ο παίκτης προέβη σε αυτή την κίνηση χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση είναι διατεθειμένος ακόμη και να «χαλάσει» την μεταγραφή.

«Μπορεί να έχει έλθει στην Αθήνα για… ψώνια» προσέθεσε χαριτολογώντας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024