26

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του campionato ανέβηκε η εκπληκτική φέτος Λέτσε, μετά το εντυπωσιακό εκτός έδρας 4-1 επί της Μεσίνα. Μαζί της στο κυνήγι της Γιουβέντους βρίσκεται η Μίλαν, που έχασε όμως έδαφος μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με την Ίντερ.

Η Λέτσε έφτασε τους 14 βαθμούς, ενώ στους ίδιους βαθμούς έφτασε και η Μίλαν, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε (ως γηπεδούχος) στο τοπικό ντέρμπι με την Ίντερ.

Σπουδαία νίκη σημείωσε και η Πάρμα που επικράτησε της Λάτσιο με 3-1 στο «Ένιο Ταρντίνι» και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντική νίκη και για την Μπρέσια που επιβλήθηκε της Σαμπντόρια εκτός έδρας με 1-0 και δείχνει να ανακάμπτει μετά από ένα πολύ κακό ξεκίνημα.

Επιτυχία και για τη Λιβόρνο που ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπολόνια, την οποία κέρδισε με 1-0 (ο Ζαγοράκης ήταν εκτός αποστολής), ενώ ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Κιέβο και Ρετζίνα στην έδρα της πρώτης.

Σε ότι αφορά στα δύο τελευταία ματς, η Ρόμα δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Παλέρμο (1-1), ενώ η Ουντινέζε παραχώρησε βαθμό στη Φιορεντίνα, στο «Φρίουλι» (2-2).

Τα αποτελέσματα:

Αταλάντα-Κάλιαρι 2-2

Σιένα-Γιουβέντους 0-3

Κιέβο-Ρετζίνα 0-0

Λιβόρνο-Μπολόνια 1-0

Μεσίνα-Λέτσε 1-4

Πάρμα-Λάτσιο 3-1

Ρόμα-Παλέρμο 1-1

Σαμπντόρια-Μπρέσια 0-1

Ουντινέζε-Φιορεντίνα 2-2

Μίλαν-Ίντερ 0-0

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ