66

Παρελθόν από το δυναμικό της Σταντάρ Λιέγης αποτελεί ο Αλέκος Κακλαμάνος, μετά την επιβεβαίωση ότι έκανε χρήση κοκαϊνης. Η εξέταση και του δευτέρου δείγματος του Ελληνα επιθετικού αποκάλυψε την ύπαρξη της συγκεκριμένης ουσίας, με αποτέλεσμα η διοίκηση του βελγικού συλλόγου να λύσει το συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή, το οποίο είχε ισχύ έως το 2006.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Σαρλερουά και της Γάνδης βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με την FC Βρυξελλών στις 28 Αυγούστου, και τώρα θα παρουσιαστεί ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (URBSFA).

Η Σταντάρ τον απέκτησε από τη Γάνδη το 2003 και ο Κακλαμάνος σημείωσε οκτώ γκολ σε 33 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα του συλλόγου της Λιέγης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ