
Την πρόσληψη του Ζντένεκ Σκάζνι στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός
Την πρόσληψη του Ζντένεκ Σκάζνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε αναμενόταν, ανακοίνωσε επισήμως την Πέμπτη η ΠΑΕ. Ο Τσέχος προπονητής είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στον πάγκο του ΟΦΗ.
27
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς την Πέμπτη η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζντένεκ Σκάζνι.
Ο Τσέχος προπονητής, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στον πάγκο του ΟΦΗ, θα πάρει τη θέση του Γιτζάκ Σουμ, που απολύθηκε χθες.
Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ έχει ως εξής: «H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τσέχο προπονητή κ. Ζντένεκ Σκάζνι».
Ως την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του αντιμετωπίζει ο Ζντένεκ Σκάζνι την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Παναθηναϊκό και θέλω να αποδείξω σε εκείνους που με επέλεξαν ότι αξίζω αυτή την τιμή. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της» ήταν τα πρώτα λόγια του ως προπονητής των «πρασίνων».
Ο γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1957, στο Μπρνό, Σκάζνι, άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1974 με την Ντούκλα Πράγας, ενώ αγωνίσθηκε με τη Σπάρτα Πράγας και την Μποέμιανς. Η πρώτη ομάδα που δούλεψε ως προπονητής ήταν η Αναγέννηση Δερύνειας, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ενώ για μικρό διάστημα βοήθησε την ομάδα και ως παίκτης.
Το 2001 στέφθηκε κυπελλούχος Τσεχίας με την Βικτόρια Ζίβκοφ, ενώ την τελευταία διετία εργαζόταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, κυρίως ως ανιχνευτής ταλέντων, ενώ στο ενεργητικό του «χρεώνεται» η απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ- του συμπατριώτη του, Ρούντολφ Σκάτσελ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το ποσοστό δημοφιλίας του Πούτιν πέφτει στο χαμηλότερο επίπεδο από πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Παναθηναϊκός: Το κακό για τον Μπενίτεθ ετοιμάζεται να τριτώσει
- The Expla-in Project| Εισοδήματα στην Ελλάδα: Ο χάρτης που δείχνει γιατί το πού ζεις μετράει
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων


