
Απολύθηκε από τη Στρασμπούρ ο Κομπουαρέ, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό
«Τελείωσε» από την τεχνική ηγεσία της Στρασμπούρ ο Κομπουαρέ. Ο Γάλλος τεχνικός, για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, απολύθηκε από τη διοίκηση των Αλσατών καθώς η ομάδα βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος.
66
«Τελείωσε» από την τεχνική ηγεσία της Στρασμπούρ ο Αντουάν Κομπουαρέ. Ο Γάλλος τεχνικός, για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, απολύθηκε από τη διοίκηση των Αλσατών καθώς η ομάδα βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος.
«Θέλαμε να φέρουμε ξανά ελπίδες στην ομάδα» δικαιολόγησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Εζέν Ζιντόρφ σε συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε.
Τη θέση του Κομπουαρέ στον πάγκο της ομάδας του Στρασβούργου πήρε ο Τζάκι Ντιζεπερού, ο 56χρονος τεχνικός που είχε την ευθύνη της ομάδας και την τριετία 1995-1998, ενώ ως παίκτης είχε πανηγυρίσει τον μοναδικό τίτλο της το 1979.
Η Στρασμπούρ μέχρι στιγμής αριθμεί 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και καμία νίκη στην Division 1, ενώ ο Κομπουαρέ είναι ο δεύτερος τεχνικός που απολύεται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, μετά τον ντιμινίκ Μπιζοτά της Αζαξιό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Το κακό για τον Μπενίτεθ ετοιμάζεται να τριτώσει
- The Expla-in Project| Εισοδήματα στην Ελλάδα: Ο χάρτης που δείχνει γιατί το πού ζεις μετράει
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ


