
Για το δύο στα δύο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Η αναμέτρηση Αρη-Ολυμπιακού ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α εθνικής το Σάββατο. Ο Ολυμπιακός προ Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τον Αρη στο Χαριλάου και ο Παναθηναϊκός πριν από την Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Ξάνθη. Τρίτο ματς της ημέρας αυτό του Ηρακλή με την Χαλκηδόνα.
26
Με στόχο την κατάκτηση της νίκης, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και που θα του δώσει ώθηση εν όψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Champions League, ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Αρη.
Η αναμέτρηση του «Χαριλάου», ανοίγει την αυλαία της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α Εθνικής, ενώ αύριο το βράδυ, ακολουθεί η συνάντηση του άλλου εκπροσώπου μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του Παναθηναϊκού, που υποδέχεται τη Ξάνθη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Για τις δυο ομάδες οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις αποτελούν πρόβες τζενεράλε, εν όψει των συναντήσεων με Λίβερπουλ και Αϊντχόφεν αντίστοιχα. Νωρίτερα ο Ηρακλής υποδέχεται τη Χαλκηδόνα στο ανακαινισμένο «Καυτατζόγλειο» με σκοπό να ζευγαρώσει τις νίκες του.
Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
Χαριλάου 16:45 Αρης-Ολυμπιακός (SuperSport)
Καυταντζόγλειο 18:00 Ηρακλής-Χαλκηδόνα (ALPHA)
«Απ. Νικολαϊδης» 21:00 Παναθηναϊκός-Ξάνθη (SuperSport)
ΚΥΡΙΑΚΗ
Νεάπολης 16:45 Ιωνικός-Απόλλωνας Καλαμαριάς
Καλλιθέας 16:45 Καλλιθέα-Εργοτέλης
ΟΦΗ 18:30 ΟΦΗ-Αιγάλεω (SuperSport)
Νέας Σμύρνης 19:00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (ALPHA)
Ριζούπολη 21:00 ΑΕΚ-Κέρκυρα (SuperSport)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενετία: Κάθε σχέδιο για να σωθεί δεν θα διατηρούσε την πόλη όπως την ξέρουμε
- Πλίσκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από τον πρώτο αγώνα για τη Μαρία
- Τσουκαλάς: Γεωργιάδης και Βούλτεψη μόνο που δεν μας είπαν ότι η Κοβέσι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τα κενά στις έρευνες σε Βρετανία και ΗΠΑ
- Τι υποστηρίζει ο πρωταθλητής τζούντο που συνελήφθη με πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου
- Ολοκληρώθηκε σημαντικό έργο υποδομής στη Ρόδο

