
Ο Χίτζφελντ αρνήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γερμανίας, λόγω αδυναμίας
Περίεργη τροπή παίρνει το θέμα της αντικατάστασης του Ρούντι Φέλερ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, μετά την άρνηση του Ότμαρ Χίτζφελντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. «Δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω» εξήγησε.
66
Περίεργη τροπή παίρνει το θέμα της αντικατάστασης του Ρούντι Φέλερ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, μετά την άρνηση του Ότμαρ Χίτζφελντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Όλοι στη Γερμανία θεωρούσαν τον Χίτζφελντ ως ιδανικό ομοσπονδιακό προπονητή, αλλά αυτός έκανε την… έκπληξη και αρνήθηκε.
«Ήταν μία πολύ – πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Το πόστο του Ομοσπονδιακού προπονητή στην χώρα που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 είναι ένα όνειρο. Αλλά δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε κατάσταση τέτοια, ώστε να βοηθήσω, έτσι όπως μπορώ».
«Δεν μου αρέσει, αλλά πρέπει να σεβαστώ την απόφασή του» δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκέρχαρντ Μάγιερ.
Η «νατιονάλμανσαφτ» παραμένει χωρίς ηγέτη στον πάγκο της, μετά το EURO, περίπου εφτά εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση, στις 18 Αυγούστου, όταν και οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν την Αυστρία σε φιλικό αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool




