66

Τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη παρουσίασε επίσημα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η ΚΑΕ Αρης.

«Ο προπονητής και εμείς υπολογίζουμε πολύ στη βοήθεια του Σοφοκλή σε πολλούς τομείς. Ο Αρης είναι ιστορική ομάδα και η φανέλα του είναι μια… πανοπλία, δεν είναι απλά μια φανέλα» είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.

«Εμείς που αποτελούμε τη διοίκηση και προερχόμαστε από τα σπλάχνα της ομάδας, θέλουμε το καλύτερο γι αυτήν, την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση. Με την απόκτηση του Σχορτσιανίτη κάναμε την καλύτερη επιλογή. Ο Αρης χρειάζεται τέτοιους παίκτες» προσέθεσε.

Από την πλευρά του, ο Σχορτσιανίτης – ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το Νο 15 – τόνισε:

«Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τιμήσω τη φανέλα και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Αρης. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων του.

» Με τις μεταγραφές που έγιναν, διοίκηση και προπονητής έδειξαν ότι θέλουν να πετύχουν και με τα λόγια τους με κέρδισαν. Περιμένω πως και πως το πρώτο παιχνίδι για να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Αρη.

» Ο Αρης είναι πρόκληση για μένα. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αντεπεξέλθω. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον Αρη έπαιξε η παρουσία του κ. Μπάρτον, ο οποίος μου μίλησε και μου εξήγησε το μπάσκετ που του αρέσει. Είναι το παιχνίδι που αρέσει και σε μένα».

Ο κ. Δαμιανίδης, στη συνέχεια, αναφέρθηκε και για άλλα θέματα, που αφορούν τους «κιτρινόμαυρους»:

«Για το Αλεξάνδρειο είμαστε σε τακτική επικοινωνία με τον κ. Ορφανό, ο οποίος ενδιαφέρεται. Υπήρξαν κάποιες διαδικασίες, που ζήτησε ο ίδιος, αλλά δεν έγιναν από τις υπηρεσίες, λόγω κωλυσιεργίας των υπαλλήλων.

» Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον Οκτώβριο που είναι προγραμματισμένα τα πρώτα παιχνίδια του κυπέλλου θα είναι έτοιμο», ήταν η αναφορά του.

» Οι παίκτες που έχουν υπογράψει στον Αρη ακόμη και μέχρι τώρα δέχονται ενοχλήσεις για να σπάσουν τα συμβόλαια τους. Αυτό επιβεβαιώνει ότι έχουμε κάνει σωστές κινήσεις», επισήμανε.

» Θα κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές, στις θέσεις «3» και «5» και έτσι θα κλείσει το ρόστερ. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, πιθανότατα στις 9 του μηνός, και όπως ξέρετε θα γίνει στο Μέτσοβο.

» Μας περιμένει πολύ δουλειά. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος πρέπει να συνεργάζονται για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ