
Ο Φελίπε Σκολάρι ζήτησε σεβασμό για τον Φίγκο
Τον σεβασμό των Πορτογάλων φιλάθλων αλλά και των ΜΜΕ προς το πρόσωπο του Φίγκο ζήτησε ο Φελίπε Σκολάρι, που κάλυψε πλήρως το άσσο των διοργανωτών του EURO 2004, για την συμπεριφορά του στο ματς με την Αγγλία, όταν έγινε αλλαγή.
26
Η συμπεριφορά του Λουίς Φίγκο, κατά την διάρκεια του προημιτελικού της Πορτογαλίας με την Αγγλία (σ.σ. 6-5 στα πέναλτι) για το EURO 2004, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ και την φίλαθλη κοινή γνώμη της Πορτογαλίας.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μόλις αντικαταστάθηκε από τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, χωρίς να περάσει από τον πάγκο της ομάδας του, ως είθισται. Παρ όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Πορτογαλίας, σπεύδει να καλύψει τον παίκτη του, καθώς δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα:
«Ο Φίγκο πρέπει να μείνει ήρεμος. Σας ζητώ να δείξετε σεβασμό, σε έναν ποδοσφαιριστή που τον αξίζει. Οταν μιλάμε για τον Φίγκο, αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο ο οποίος υπερασπίζεται την πατρίδα του. Σας παρακαλώ ξεχάστε το περιστατικό. Ο Φίγκο έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Πριν αναλάβω την Πορτογαλία, έλεγα ότι ο Φίγκο είναι ένα είδωλο. Τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ως ποδοσφαιριστή, όμως τώρα που τον γνώρισα, τον εκτιμώ και ως άνθρωπο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool




