
Την κενή θέση της Euroleague θέλει να καλύψει το Μαρούσι
Υποψηφιότητα για την κάλυψη της κενής θέσης, που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, στην Euroleague έθεσε το Μαρούσι. Αν η Euroleague δεχτεί το αίτημα της ομάδας των βορείων προαστείων, τότε η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από 4 ομάδες.
66
Υποψηφιότητα για την κάλυψη της κενής θέσης, που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση της Χαποέλ Ιερουσαλήμ, στην Euroleague έθεσε το Μαρούσι.
Οι πρωταθλητές του ULEB Cup εφέτος, αποσύρθηκαν για οικονομικούς λόγους (επίσης το γήπεδό της δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της Euroleague) και στο τέλος του μήνα το Δ.Σ. της ULEB θα συνεδριάσει για να αποφασίσει ποια ομάδα θα την αντικαταστήσει.
Αν η Euroleague δεχτεί το αίτημα της ομάδας των βορείων προαστείων, τότε η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις ομάδες. Η κατάληψη της δεύτερης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στη FEL μπορεί πάντως να παίξει σημαντικό ρόλο σε μία θετική απόφαση για την ελληνική ομάδα.
Πάντως, όποια κι αν είναι η απόφαση, το Μαρούσι έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο ULEB Cup, η κλήρωση του οποίου έχει οριστεί για τις 29 Ιουνίου στη Βαρκελώνη.
Στο μεταξύ, το ραντεβού με τον εκπρόσωπο των Πόποβιτς και Σμίλιανιτς μετατέθηκε για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με δεδομένη την πρόθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη να διατηρήσει και τους δύο στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, αλλά και τη δική τους επιθυμία να παραμείνουν.
Σε εξέλιξη είναι και οι προκαταρκτικές επαφές με τον Μπλάκνεϊ αλλά ακόμη δεν ήρθε η ώρα για το τελικό ραντεβού, οπότε αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας ή όχι.
Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει λάβει το «πράσινο φως» από τη διοίκηση να διαπραγματευτεί το μέλλον του στο σύλλογο της αρεσκείας του και στη συνέχεια να ακούσει και τη βελτιωμένη προσφορά που έχει να του κάνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι, Αρης Βωβός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι τρεις κινήσεις που πηγαίνουν την άσκηση σε άλλο επίπεδο
- Καύσιμα: «Πέταξε» η τιμή του ντίζελ στην Ελλάδα – Αυξήσεις «φωτιά» στην αντλία – Η σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool




