66

Προπονητής του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Κάρολ Πέτσε, την πρόσληψη του οποίου ανακοίνωσε επισήμως η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Ο Πέτσε ήταν τα δύο τελευταία χρόνια προπονητής της Ίντερ Μπρατισλάβας και είχε διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της το Γιόζεφ Μπουμπένκο, πρώην τεχνικού του Πανιωνίου.

«Η ΠΑΕ καλοσωρίζει το νέο προπονητή της ομάδας και εύχεται να φτάσουν μαζί τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ των άλλων,
ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ θα συζητήσει πρώτα απ όλα με τον νέο προπονητή το καίριο θέμα των μεταγραφών που πρέπει να πραγματοποιηθούν, ώστε ο Πανιώνιος να ενδυναμωθεί σε όλες τις γραμμές του και να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία και στο Κύπελλο UEFA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ