
Μετά τα 1.500μ η Εφεντάκη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ και στα 800μ
Δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε δύο ημέρες πέτυχε η Εφεντάκη κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Μετά τα 1.500μ, σημείωσε την καλύτερη επίδοση και στα 800μ, με 2.03.60. Δυναμική επιστροφή από Μπακογιάννη, καλές εμφανίσεις από Βασδέκη, Τσάτουμα και Γκούση.
66
Δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε δύο ημέρες πέτυχε η Νάντια Εφεντάκη κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο στάδιο της Παιανίας.
Η αθλήτρια του Πανελληνίου που μετείχε στην 2η τελική σειρά των 800μ. τερμάτισε σε 2.03.60 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ το οποίο ανήκε στην Μαρία Παπαδοπούλου με 2.02.94 από τις 23 Φεβρουαρίου 2002 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Εφεντάκη είχε πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ και στα 1.500μ, με χρόνο 4.11.55.
Παράλληλα όμως στην Παιανία έκανε δυναμική επιστροφή η Νίκη Μπακογιάννη στο ύψος, καταφέρνοντας μάλιστα να καταλάβει την πρώτη θέση με 1.87μ., επίδοση όμως που δεν της δίνει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο κλειστού στίβου στη Λειψία. Δεύτερη ήταν η Χοτοκουρίδου (1..85μ.) και τρίτη η Μητροπούλου (1.85μ.).
Εν τω μεταξύ καλή εμφάνιση έκανε και η Όλγα Βασδέκη στο τριπλούν. Πήρε την πρώτη θέση με άλμα 14.22μ., που είναι 7η καλύτερη επίδοση στον κόσμο.
Σε καλή κατάσταση ήταν και ο Λόύης Τσάτουμας, παίρνοντας την πρώτη θέση στο μήκος με 7.91μ., αφήνοντας δεύτερο τον Σερελή (7.78μ.).
Τέλος στα 200μ. ο Τάσος Γκούσης έκανε ατομικό ρεκόρ με 21.45.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μπράιτον – Τσέλσι
- Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκε αντίγραφο της «Ιλιάδας» στο στομάχι μούμιας
- Τα νέα κορίτσια του στίβου που σε λίγα χρόνια θα μιλάνε όλοι για τις επιτυχίες τους
- Καυστικός Τσίπρας: «Ο φαύλος κύκλος της παράλυσης παράγει σοβαρές απειλές»
- Συνελήφθη 41χρονος που πέταγε μπάζα στο Αιγάλεω
- Νότια Κορέα: Γιατί κατηγορείται ο μεγιστάνας πίσω από τους K-Pop θρύλους, BTS;


