
Ετοιμοπόλεμοι Ανατολάκης και Βενετίδης εν όψει ΠΑΟ
Λύνονται τα χέρια του Όλεγκ Προτάσοφ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε στους Γιώργο Ανατολάκη και Στέλιο Βενετίδη να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του.
26
Λύνονται τα χέρια του Όλεγκ Προτάσοφ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε στους Γιώργο Ανατολάκη και Στέλιο Βενετίδη να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του.
Μάλιστα, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση αφού έπαιξαν και στο οικογενειακό διπλό στο οποίο ο Ουκρανός τεχνικός επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν όσον αφορά στην ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει το Σάββατο.
Η ενδεκάδα των πρωταθλητών αναμένεται να αποτελείται από τους Κατεργιαννάκη, Μαυρογενίδη, Βενετίδη, Ανατολάκη, Αντζα, Γεωργιάδη, Τζόρτζεβιτς, Καρεμπέ, Στολτίδης, Ζιοβάνι και Καστίγιο.
Από εκεί και πέρα ο Τάσος Πάντος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε πιο έντονους ρυθμούς και αύξησε τις ελπίδες του για συμμετοχή στο ματς της Τρίτης με την Σοσιεδάδ για το Champions League. Χωρίς προβλήματα, γυμνάστηκε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενώ την θεραπεία τους συνέχισαν οι Χούτος, Ντόβας, Δεμιρτσόγλι.
Στο μεταξύ μέσα σε καλό κλίμα, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση (ήταν παρών ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Λούβαρης) του Ολυμπιακού γευμάτισαν σήμερα μαζί σε εστιατόριο της Βάρκιζας και ευχήθηκαν νίκη στο ντέρμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οικο-δυστοπία: Πώς Ασία και Αφρική φαντάζονται το τέλος
- Ένα emoji είναι αρκετό για να φέρει την καταστροφή (στη δουλειά)
- Αβεβαιότητα περιβάλλει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για το Ιράν – Τα μηνύματα Τραμπ και δηλώσεις της Τεχεράνης
- Κρις Τζένερ: Η οργή για το λίφτινγκ των 100.000 δολαρίων που «υποχώρησε» πρόωρα
- Ευρώπη: Ο πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί κατά 12% έως το 2100 – Ποιες χώρες θα πληγούν πλησούν περισσότερο;
- Μάλτα: H χώρα της Ευρώπης που η βενζίνη είναι πάντα φθηνή – Δεν οφείλεται σε κάποιο «μαγικό»







