
Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στο τελικό των Γκραν Πρι στίβου της IAAF
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διεξαγωγή του τελικού των Γκραν Πρι στίβου της IAAF το Σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο, αφού θα υπάρχει τριπλή ελληνική εκπροσώπηση με τους Βόγγολη, Ιακωβάκη, Τσάτουμα, ενώ θα αναδειχθούν και οι κορυφαίοι της χρονιάς.
26
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διεξαγωγή του τελικού των Γκραν Πρι στίβου της IAAF το Σαββατοκύριακο (13-14/9) στο Μόντε Κάρλο, αφού θα υπάρχει τριπλή ελληνική εκπροσώπηση, ενώ παράλληλα θα αναδειχθούν και οι κορυφαίοι της χρονιάς.
Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν ο Λούης Τσάτουμας στο μήκος (Σάββατο 13/9, 17.00 ώρα Ελλάδας), η Κατερίνα Βόγγολη στη δισκοβολία (Κυριακή 14/9, 16.10) και ο Περικλής Ιακωβάκης στα 400μ εμπόδια (Κυριακή 14/9, 16.25).
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων την Κυριακή το βράδυ θα γινει και η ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή και της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς, οι οποίοι και θα εισπράξουν από 100.000 δολάρια. Χρηματικά έπαθλα έχει θεσπίσει η IAAF και για τους 2ους και 3ους της τελικής κατάταξης των κορυφαίων (50.000 και 25.000 δολάρια αντίστοιχα).
Οι κορυφαίοι του 2003 θα αναδειχθούν από την θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη που διατηρεί η IAAF. Στους άνδρες τις μεγαλύτερες ελπίδες να κατακτήσουν τον τίτλο έχουν οι Χικάμ Ελ Γκερούζ (Μαρόκο) και ο Κενενίσα Μπέκελε (Αιθιοπία), ενώ στις γυναίκες η Εστρι Κλοέτ (Ν. Αφρική) και η Καρολίνα Κλουφτ (Σουηδία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πάτρικ Μαλντούν: Πέθανε o απόλυτος τηλεοπτικός «κακός» των ’90s
- Σορτς ενόψει Μονακό: «Nα παλέψουμε για 40 λεπτά για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στα πλέι οφ»
- ΤτΕ-Inflation Monitor: Πώς θα κινηθεί ο πληθωρισμός σε Ελλάδα και ΕΕ
- Ιαπωνία: Η νέα λέξη για τις ημέρες με θερμοκρασίες άνω των 40 °C – Προστίθεται στη λίστα για τις ζεστές μέρες
- Ευρώ: Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα πλαστό χαρτονόμισμα
- Η Άρσεναλ σκέφτεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της… ιστορίας της





