
Ανανεώνει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ ο Βασίλης Λάκης – Τη Δευτέρα οι υπογραφές
Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Βασίλης Λάκης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ο 27χρονος διεθνής χαφ συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΑΕ το βράδυ της Κυριακής και ουσιαστικά συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμη χρόνια.
71
Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Βασίλης Λάκης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ο 27χρονος διεθνής χαφ συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΑΕ το βράδυ της Κυριακής και ουσιαστικά συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμη χρόνια.
Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένουν πλέον μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, από την οποία θα προκύψει και η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή ο Λάκης είχε δείξει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ένωση, καθώς επέδειξε αξιοθαύμαστη υπομονή καθόλη τη διάρκεια των χρονοβόρων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ENIC και τον Μάκη Ψωμιάδη για την αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ΑΕΚ. Ο διεθνής μέσος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο κυρίως του Ολυμπιακού, μετά και την αποχώρηση του Στέλιου Γιαννακόπουλου, αλλά και του Παναθηναϊκού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο







