Από το Πάσχα η 24ωρη λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία
Αθήνα: Το αργότερο έως το Πάσχα θα ξεκινήσει η λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) σε 13 νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η δημιουργία τμημάτων υποδοχής των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία.
Αθήνα: Το αργότερο έως το Πάσχα θα ξεκινήσει η λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) σε 13 νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η δημιουργία τμημάτων υποδοχής των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος της Τετάρτης, σε πρώτη φάση τα Τμήματα αυτά θα λειτουργούν καθημερινά έως τις 4 το μεσημέρι και μόνο τις ημέρες που το νοσοκομείο εφημερεύει όλο το 24ωρο.
Αργότερα, όμως, το ωράριο θα είναι συνεχές, θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο ανεξαρτήτως του αν το νοσοκομείο εφημερεύει.
health.in.gr
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]
- Ιωάννινα: Δύο οδηγοί στο νοσοκομείο έπειτα από σφοδρή σύγκρουση βαν με Ι.Χ.
- Κατώτατος μισθός: Γιατί ένας 25χρονος μπορεί να παίρνει περισσότερα καθαρά
- Συνελήφθη 24χρονος για επικίνδυνη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη: Έτρεχε με 171χλμ/ώρα με όριο τα 80
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε – Οι οπαδοί της Μπιλμπάο κούνησαν λευκές πετσέτες
- Κουτσούμπας: Η διέξοδος για τις γυναίκες βρίσκεται στη σύγκρουση με το σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων
- Από άστεγος σε εκατομμυριούχος: Ένα ξυστό των 20 δολαρίων χάρισε 1 εκατομμύριο σε άνδρα στις ΗΠΑ
- Στο χείλος του γκρεμού η Μονακό: Μεγάλες εντάσεις, αποχωρήσεις παικτών και στο… βάθος παραίτηση Σπανούλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)








![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-127x85.jpg)



![Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/KOYREMA-XREOYS-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442