Στην «ελευθερία της τέχνης» απέδωσε ο Βενιζέλος την παραίτηση Κουνέλη
«Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και οι συγκρούσεις είναι εξαιρετικά υγιείς αντιδράσεις και συνυφασμένες με θέματα τέχνης» τόνισε ο Ευ.Βενιζέλος, σχολιάζοντας την παραίτηση του Γιάννη Κουνέλη από την παράσταση του «Θηβαϊκού Κύκλου».
38
«Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και οι συγκρούσεις είναι εξαιρετικά υγιείς αντιδράσεις και συνυφασμένες με θέματα τέχνης» τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας την παραίτηση του Γιάννη Κουνέλη από την παράσταση του «Θηβαϊκού Κύκλου» που ανεβαίνει την Παρασκεύη και το Σάββατο στο θέατρο της Επιδαύρου.
Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «οι συγκρούσεις είναι απόλυτα συνυφασμένες με την ελευθερία της τέχνης» και διευκρίνισε ότι οι νομικού και εμπορικού χαρακτήρα διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα και το δημιουργό Γιάννη Κουνέλη, είναι ζήτημα που θα εξεταστεί από τον ΟΠΕΠ (Oργανισμός Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού).
Την παράσταση της Παρασκευής πρόκειται να παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Μέριλιν Μονρόε μισούσε τον Λόρενς Ολίβιε κι αυτός την έλεγε «σκύλα» – Δημιούργησαν μια εξαιρετική ταινία
- Ελληνοαμερικάνος «καμικάζι» – Ποιος είναι ο 30χρονος «dirtibike» που συνελήφθη για σούζες και επικίνδυνη οδήγηση
- Στρατιωτικό συνασπισμό για την εξάλειψη των καρτέλ στη Λατινική Αμερική ανακοίνωσε ο Τραμπ
- H Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τα λόγια που της είπε η μητέρα της λίγο πριν παντρευτεί
- Κρήτη: Απήγαγε και απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της
- LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι


