Απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν στο κοινό τα έργα τους
Διακόσια πενήντα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, βίντεο και κατασκευών που δημιούργησαν 106 φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών θα παρουσιάζονται από την Τετάρτη 19 Ιουνίου και έως τις 19 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο της ΑΣΚΤ.
38
Εκατόν έξι φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών εκθέτουν από 19 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου, στον εκθεσιακό χώρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, «Το Εργοστάσιο». Πρόκειται για την έκθεση των διπλωματικών εργασιών, που εκπόνησαν οι τελειόφοιτοι του ακαδημαϊκού έτους 2000-2001, δείγμα των προσπαθειών που κατέβαλλαν στην διάρκεια των σπουδών τους.
Στην έκθεση, που επιμελήθηκε ο καθηγητής Τριαντάφυλλος Πατρασκίδης, γίνεται προσπάθεια να προβληθεί το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας. Τα έργα φανερώνουν τη ζωηρή ματιά της νεότητας των δημιουργών τους, τις ποιότητες που υπάρχουν μέσα σε κάθε νέο καλλιτέχνη, αλλά και την πολυμορφία των αισθητικών τους αναζητήσεων.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής γλυπτικής χαρακτικής νέων μέσων, βίντεο και κατασκευές. Τα έργα που θα εκτεθούν είναι περίπου 250.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews




