Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο, εξαιτίας συγκεντρώσεων εργαζομένων

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο, εξαιτίας συγκεντρώσεων εργαζομένων

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας, λόγω συγκεντρώσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στη Softex, έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Μιχαλακοπούλου, και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια στο Σύνταγμα.

53

Κυκλοφοριακά προβλήματα και ένταση σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας, από το μεσημέρι της Πέμπτης, εξαιτίας συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στη Softex, έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια, στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα, κλειστά παραμένουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Μιχαλακοπούλου, η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής και η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, στο Σύνταγμα.

Οι εργαζόμενοι στην Αθηναϊκή Χαρτοποιία συναντώνται αυτήν την ώρα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ακη Τσοχατζόπουλο. Νωρίτερα, πέταξαν αυγά εναντίον του κτηρίου του υπουργείου, μετά την απώθησή τους από τους άνδρες της αστυνομίας, ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν στο κτήριο.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν την διασφάλιση των 1.200 θέσεων εργασίας στην επιχείρηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι αγοραστές της έχουν ζητήσει δραστική μείωση προσωπικού.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Αντιπροσωπία τους κατευθύνεται προς το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να επιδώσει ψήφισμα στον πρωθυπουργό. Νωρίτερα, οι διαδηλωτές συναντήθηκαν με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Χριστοδουλάκη.

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια διαμαρτύρονται για την πώληση του 23,17% της επιχείρησης στην κοινοπραξία Petrola του Ομίλου Λάτση και της ρωσικής Lukoil.

Τελευταία ενημέρωση: 17:40

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies