Το σεξ χάνει την πρωτοκαθεδρία του στο Internet
Περισσότερα άτομα επισκέπτονται ενημερωτικούς ή εμπορικούς δικτυακούς τόπους παρά αυτούς με σεξουαλικό περιεχόμενο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας Αμερικανών επιστημόνων.
31
Περισσότερα άτομα επισκέπτονται ενημερωτικούς ή εμπορικούς δικτυακούς τόπους παρά sites με σεξουαλικό περιεχόμενο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας Αμερικανών επιστημόνων.
Το ενδιαφέρον για δικτυακούς τόπους σεξουαλικού περιεχομένου αντικαταστάθηκε από πιο «σοβαρό σερφάρισμα», όπως δείχνει η έρευνα που έγινε σε δείγμα 200.000 χρηστών του Διαδικτύου από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια.
Όπως μετέδωσε το BBC, το 2001 μόνο ένας στους 12 χρήστες του Internet έψαχνε για δικτυακούς τόπους με σεξουαλικό περιεχόμενο και οι περισσότερες από αυτές τις αναζητήσεις είχαν σχέση με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα παρά την πορνογραφία.
Την ίδια περίοδο, οι επισκέψεις σε δικτυακούς τόπους που σχετίζονταν με το εμπόριο, τα ταξίδια και την απασχόληση αυξήθηκαν από 13,3% σε 24,7% το 2001. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι χρήστες έχουν γίνει πιο ανυπόμονοι όσον αφορά στην αναζήτησή τους στο Διαδίκτυο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόσο αυξήθηκε το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα το α’ εξάμηνο του 2025;
- TikTok: Ρεκόρ κερδοφορίας για την ιδιοκτήτρια ByteDance
- Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 134-124 παρ: Οι Καταλανοί πήραν τη ματσάρα των τριών παρατάσεων!
- Πολωνία: Ο εθνικιστής πρόεδρος Ναβρότσκι κατηγορεί την Ουκρανία για «αχαριστία»
- Φαρμακευτικές: Νέα deal Τραμπ προ των πυλών για μείωση τιμών στις ΗΠΑ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν (pic)




