
Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μπάγεβιτς και γιουγκοσλαβικής ομοσπονδίας
Την προοπτική συνεργασίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας Γιουγκοσλαβίας συζήτησε την Παρασκευή στο Βελιγράδι ο Ντ.Μπάγεβιτς με τους επιτελείς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Παράλληλα όμως στον ΠΑΟΚ υπάρχει αγωνία.
26
Την προοπτική συνεργασίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας Γιουγκοσλαβίας, συζήτησε σήμερα στο Βελιγράδι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τους επιτελείς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Γιουγκοσλαβική πρωτεύουσα προκύπτει πως η συμφωνία Ομοσπονδίας και Μπάγεβιτς είναι σε καλό σημείο μετά την πρώτη συνάντηση του Σερβοέλληνα τεχνικού με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Στοϊκοβιτς και του γενικού γραμματέα κ. Μπουλάτοβιτς.
Οι συζητήσεις των δυο πλευρών θα συνεχιστούν και αύριο και μολονότι είναι απίθανο να ανακοινωθεί κάτι οριστικό, εν τούτοις είναι εύλογο να υπάρξει μια κατ αρχήν συμφωνία.
«Είναι σίγουρο ότι όλοι μέσα στην ομάδα θέλουν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να συνεχίσει να είναι ο προπονητής μας. Αλλά πλέον είναι καθαρά δικό του θέμα και προσωπική του απόφαση τι θα κάνει στην καριέρα του. Πάντως το κλίμα είναι πολύ καλό μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα και σίγουρα μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος» υπογράμμισε ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης «Μετρόπολις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές



