
Μηδέν στο παθητικό ζήτησε ο Σάντος για την ΑΕΚ
Με στόχο τη νίκη, αλλά και με μηδέν παθητικό στο ενεργητικό της αναχώρησε για τη Βουλγαρία η αποστολή της ΑΕΚ, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου UEFA κόντρα στη Λίτεξ Λόβετς. «Tο σκορ του α αγώνα δεν εξασφαλίζει την πρόκριση» είπε ο Σάντος.
26
Ύστερα από άνετο ταξίδι διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών, η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Πλέβεν, όπου θα καταλύσει εν όψει του μεθαυριανού επαναληπτικού με τη Λίτεξ για τον γ γύρο του Κυπέλλου UEFA. Η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε αεροπορικώς για τη Σόφια και από εκεί οδικώς για περίπου δυόμισι ώρες μέχρι το βορρά της Βουλγαρίας, όπου βρίσκεται το Πλέβεν. Η συγκεκριμένη πόλη απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από το Λόβετς, όπου την Πέμπτη θα γίνει ο επαναληπτικός του 3-2 της Νέας Φιλαδέλφειας.
Κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ από την Αθήνα, ο Φερνάντο Σάντος επανέλαβε ότι η ελληνική ομάδα έχει το προβάδισμα και επιεσήμανε ότι το σκορ του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει την πρόκριση, ζητώντας, παράλληλα, από τους παίκτες του να επιδείξουν ιδιαίτερη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, έτσι ώστε η ομάδα να περάσει στους «16» του Kυπέλλου UEFA.
Στο αεροδρόμιο της Σόφιας η αποστολή της ΑΕΚ έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής, καθώς την περίμενε πληθώρα δημοσιογράφων και τηλεοπτικών σταθμών. Ο μόνος που μίλησε από πλευράς ΑΕΚ, ήταν, προφανώς λόγω εντοπιότητας, ο Μιλέν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος μέσος, μιλώντας στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ήταν λακωνικός, καθώς αρκέστθηκε να δηλώσει: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε».
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φερουζέμ και τον τραυματία Καψή, γεγονός που σημαίνει ότι θα παρατάξει την ΑΕΚ με κεντρικό δίδυμο τους Γκαμάρα και Κωστένογλου. Επιπλέον, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Βασίλης Τσάρτας θα ξεκινήσει στην 11αδα, αφού, αν και προέρχεται από τραυματισμό, έπαιξε αρκετό χρονικό διάστημα στην Πάτρα και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.
Όσον αφορά στους Γεωργέα και Ζήκο, που ταλαιπωρούνται από αιμάτωμα στον αστράγαλο, η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί αύριο, όμως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα τεθούν στη διάθεση του Σάντος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές



