
Έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα η νύμφη του Θερμαϊκού
Όλα είναι έτοιμα στη Θεσσαλονίκη για τη φαντασμαγορική «Γιορτή των Αγγέλων», με την οποία θα ανοίξει η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
37
Με τη «Γιορτή των Αγγέλων», στην οποία θα συμμετάσχουν η Δέσποινα Βανδή και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκινούν, το βράδυ της Δευτέρας, από την πλατεία Αριστοτέλους οι εκδηλώσεις της συμπρωτέυουσας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στη γιορτή θα συμμετάσχουν επίσης οι χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθόδιου και παιδική χορωδία του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης.
Η «Γιορτή των Αγγέλων» θα αρχίσει στις 19:30 και κατά τη διάρκεια της, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο καράβι και το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν δήμαρχοι από άλλες βακανικές χώρες, καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες, στα οποία θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Σύνθια Σάπικα και ο Χρήστος Δόκαλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης: «Ο Οδοντωτός πρέπει να σφυρίξει ξανά με ασφάλεια»
- «Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Άρη»
- Ιταλία: Αρνήθηκε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν νατοϊκή βάση στη Σικελία
- Άλεκ Μπάλντουιν: Επιστρέφει στη δράση με το αστυνομικό θρίλερ «Kockroach»
- Μουντιάλ 2026: «Κανένα θέμα» λέει η FIFA με τη συμμετοχή του Ιράν (vid)
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Η κυβέρνηση προσφέρει γη, ενέργεια και νερό σε data centers των ΗΠΑ χωρίς κανένα αντάλλαγμα




