Οι «Νεφέλες» στο Φεστιβάλ Ολύμπου από το Εθνικό Θέατρο
Τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, στo πλαίσιo του Φεστιβάλ Ολύμπου.
35
Τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, στo πλαίσιo του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Εκλεκτοί ηθοποιοί παλαιότερης αλλά και νεότερης γενιάς συναντώνται επί σκηνής και αποτελούν το όραμα – πρόταση του σκηνοθέτη Γιάννη Ιορδανίδη.
Η μετάφραση είναι του Ερρίκο Μπελιέ, η μουσική του Φίλιππου Τσαλαχούρη και οι χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Μοσχίδης, Τάξης Χρυσικάκος, Νίκος Μπουσδούκος, Θανάσης Ευθυμιάδης, Τάνια Τρύπη κά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Το Ιράν συνεχίζει τις επιθέσεις στις χώρες του Κόλπου
- Καιρός: Συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Διατροφή: Πώς επηρεάζουν τα αυγά την καρδιά μας;
- Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: Δέκα παράμετροι που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον (όλων μας)
- Η στρατηγική του Έπσταϊν για να κάνει πελάτη του τον δισεκατομμυριούχο Μορτ Ζούκερμαν




