26

Σε ρυθμούς μπιτς βόλεϊ κινείται το Ρέθυμνο, όπου το Σάββατο 11 Αυγούστου θα αρχίσει το τελικό όπεν του Πανελληνίου Σιρκουϊ ΕΒΓΑ Μάστερς 2001, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας. Οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα γίνουν την Κυριακή.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι αφού καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, βέβαια, τώρα, στο τελικό όπεν θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το όπεν θα έχει την αίγλη ενός τελικού τουρνουά, καθώς όπως θεωρούμε ότι έχει τα φόντα να γίνει το καλύτερο όπεν. Πιστεύω ότι στην Κρήτη γίνονται οι καλύτερες διοργανώσεις και από άποψη προσέλευσης κόσμου, όπως αποδείχτηκε στο όπεν του Ηρακλείου, στην έναρξη του Πανελληνίου Σιρκουΐ, καθώς οι άνθρωποι του νησιού αγκαλιάζουν το άθλημα και ελπίζω ότι και αυτό το τουρνουά θα γίνει μπροστά σε γεμάτες κερκίδες», δήλωσε ο Γιώργος Γιάτσης, ενώ η Κατερίνα Νικολαϊδου τόνισε:


«Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις στους τελικούς για να κλείσουμε με επιτυχία τη φετινή χρονιά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα εγώ που παίζω για πρώτη φορά. Στο όπεν του Ρεθύμνου θα παίξουν οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στόχος μας είναι να παίξουμε στον τελικό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει και θα απολαύσει ωραίο θέαμα και ότι θα γεμίσει τις εξέδρες».


Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στα τελικά, βάσει βαθμολογίας, είναι:


Ανδρες: Αραμπατζής-Γιάτσης 1.335 βαθμοί, Δημητρακάκος-Σαάφ 1.200, Ζωλασταθιάδης-Κελεπούρης 950, Ξενάκης-Φωτόπουλος 880, Κουτουλέας-Νεράτζης 778, Αγγελίδης-Κουρούπης 770, Ρουμελιώτης-Μιχαλόπουλος 640, Νανάς-Χαριτωνίδης 630.


Γυναίκες: Μπάμπουλη-Μουρζάκου 654 βαθμοί, Κουτρουμανίδου-Νικολαϊδου 590, Θεοδώρου-Κίτσου 470, ενώ με wild card θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα των Σφυρή-Καραντάσιου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ