
Ο Ηρακλής θα επιδιώξει έως το τέλος της σεζόν να υλοποιήσει τους στόχους του
Και τώρα ο Αρης. Ο Γιάννης Κυράστας αφήνει πίσω φημολογίες και δυσαρέσκεια και ανεβάζει τον πήχη της ομάδας στο ύψος ενός τοπικού ντέρμπι, όπως αυτό που περιμένει τον «γηραιό» στην 21η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας το ερχόμενο Σάββατο, στο Καυτατζόγλειο, με αντίπαλο τον Αρη.
57
Και τώρα ο Αρης. Ο Γιάννης Κυράστας αφήνει πίσω φημολογίες και δυσαρέσκεια και ανεβάζει τον πήχη της ομάδας στο ύψος ενός τοπικού ντέρμπι, όπως αυτό που περιμένει τον «γηραιό» στην 21η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας το ερχόμενο Σάββατο, στο Καυτατζόγλειο, με αντίπαλο τον Αρη.
«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα με τον Αρη, που είναι μεγάλης σημασίας. Είναι ένα δύσκολο ντέρμπι, και κάνουμε έκκληση στον κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στη διεκδίκηση της νίκης. Θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε στους στόχους μας, και θα τα δώσουμε όλα ως το τέλος της σεζόν για να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους» δήλωσε πριν από την προπόνηση της Πέμπτης ο Γιάννης Κυράστας.
Ο τεχνικός του Ηρακλή απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αλτίν Χατζί, Παναγιώτη Δρούγα και Ιεροκλή Στολτίδη. Επίσης θα λείπει ο Γιόβαν Γκοΐκοβιτς, που είναι τιμωρημένος. Τέλος, επανέρχεται ο Αντρέας Ράινκε, ο οποίος ήταν τραυματίας, και οι Γιώργος Ξενίδης, Τζίμι Σμετ και Τζέιμς Ντεμπά, που δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς λόγω τιμωρίας.
Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίος έλειπε στην Κύπρο για το 5ο Διεθνές Τουρνουά Εθνικών Ομάδων. Ο Κύπριος φορ μετέχει κανονικά στην αποστολή της ομάδας.
Στην αποστολή του Ηρακλή μετέχουν οι εξής είκοσι παίκτες:
Ράινκε, Διλμπέρης, Στογιάννης, Ξενίδης, Ταυλαρίδης, Κυριαζής, Μούτσιος, Βελής, Μιλόγεβιτς, Αδαμίδης, Σμετ, Αλεξόπουλος, Χάγκαν, Σαπουντζής, Στεφανίδης, Νεμπεγλέρας, Καλαμπάκας, Φοφόνκα, Ντεμπά και Κωνσταντίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε




