63

Στις 16 Ιανουαρίου και τις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι δύο εξ αναβολής αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο αγώνας του Ηρακλή με το Μίλωνα θα γίνει στις 16 του μήνα στις 17:00 και εκείνος του Μακεδονικού με τον Παναθηναϊκό το Φεβρουάριο. Αμφότεροι είχαν αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων των δύο εκπροσώπων της Ελλάδας στη Suproleague.

Ο αγώνας του Ηρακλή με το Μίλωνα, μάλιστα, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μίκρας, λόγω τιμωρίας της έδρας του «γηραιού» από την… προηγούμενη διοργάνωση.


Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα αγωνιστεί στη φάση των «8» με τον Αρη εκτός έδρας.


Ο Μακεδονικός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στις 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Νεάπολης, στις 17:00. Όποια ομάδα προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.


Στους υπόλοιπους αγώνες της φάσης των «16», οι οποίοι είχαν γίνει στις 3 Ιανουαρίου, είχαν σημειωθεί τα αποτελέσματα:


Ολυμπιακός – Περιστέρι 73-63


ΑΕΚ – Δάφνη 77-66


ΠΑΟΚ – Ηράκλειο 99-78


Αρης – Π. Φάληρο 91-85


Λάρισα – Μαρούσι 81-101


Νήαρ Ηστ -Πανιώνιος 77-84


Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, οι αγώνες της οποίας θα γίνουν στις 13 Μαρτίου:


1. Αρης – Ηρακλής ή Μίλωνας


2. ΑΕΚ – Μαρούσι


3. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ


4. Πανιώνιος – Μακεδονικός ή Παναθηναϊκός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ