26

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Σαμ Τζέικομπσον, δύο ημέρες μετά την επιβολή ποινής αποκλεισμού τριών μηνών στον παίκτη από την ΕΟΚ, για χρήση αναβολικών ουσιών.

Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Ζούρο, παρόντος και του γενικού διευθυντή Τάκη Λιβιεράτου, αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα, καθώς όχι μόνο δεν έπεισε αγωνιστικά, αλλά θα δημιουργούσε και ηθικό πρόβλημα. Πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η απομάκρυνση του Τζέικομπσον περιλαμβάνει και κάποια αποζημίωση.


Επίσης, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση άλλου παίκτη και να παραμείνει η ομάδα ως έχει, τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για την ευρωλίγκα της ULEB.


Οι προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» συνεχίζονται κανονικά, απόντος του Δημήτρη Παπανικολάου, που παραμένει στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, με ενοχλήσεις στη μέση. Τέλος, την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Λίντρα Μάριοτ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ολυμπιακού για την περίοδο 2000-2001.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ