
Νίκη επί της Αυστραλίας η Ελλάδα στο διπλό τού πινγκ πονγκ
Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο διπλό ανδρών του πινγκ πονγκ οι Ελληνες Πρωταθλητές. Ο Καλίν Κρεάνγκα με τον Ντανιέλ Τσιόκα επικράτησαν 2-0 σετ των Αυστραλών Γκεράντα - Σμιτ, με 21-7 και 21-19, και πρέπει να περιμένουν την αναμέτρηση Αυστραλίας - Χονγκ Κονγκ, για να μάθουν αν προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ο προπονητής τους Νίκος Κωστόπουλος, ωστόσο, δηλώνει στο news.in.gr ότι είναι απαισιόδοξος.
63
Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο διπλό ανδρών του πινγκ πονγκ οι Ελληνες Πρωταθλητές. Ο Καλίν Κρεάνγκα με τον Ντανιέλ Τσιόκα επικράτησαν 2-0 σετ των Αυστραλών Γκεράντα – Σμιτ, με 21-7 και 21-19, και πρέπει να περιμένουν την αναμέτρηση Αυστραλίας – Χονγκ Κονγκ, για να μάθουν αν προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ο προπονητής τους Νίκος Κωστόπουλος, ωστόσο, δηλώνει στο news.in.gr ότι είναι απαισιόδοξος.
Για να εξασφαλίσει η Ελλάδα την πρόκρισή της, πρέπει να νικήσει η Αυστραλία με 2-0 σετ το Χονγκ Κονγκ στον αγώνα της 18ης Σεπτεμβρίου, καθώς από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο ένα δίδυμο.
«Δεν νομίζω ότι οι Αυστραλοί μπορούν να κερδίσουν» εκτίμησε ο Νίκος Κωστόπουλος, έπειτα από το δεύτερο αγώνα της ελληνικής ομάδας. «Το Χονγκ Κονγκ είναι καλύτερο. Τα παιδιά όμως έδειξαν με την εμφάνισή τους στο διπλό ότι είναι σε καλή κατάσταση, εν όψει των απλών αγώνων που έπονται» κατέληξε ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass





