38

Μήνυση κατά του Νίκου Καρβέλα κατέθεσε χθες, Τρίτη, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης, ύστερα από το επεισόδιο που δημιουργήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας. Ο Μ.Φραγκούλης καταγγέλλει το Ν.Καρβέλα ως ηθικό αυτουργό για βαριές σωματικές βλάβες, για κακόβουλη εξύβριση, για βλασφημία των Θείων και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Μ.Φραγκούλης στρέφεται, επίσης, κατά των δύο σωματοφυλάκων του Ν.Καρβέλα, οι οποίοι -όπως αναφέρεται στη μήνυση- υπακούοντας στις προσταγές του Νίκου Καρβέλα τον χτύπησαν βάναυσα, προκαλώντας του κακώσεις στον αυχένα, κάταγμα στα δόντια, εκδορές, εκχυμώσεις, αιματώματα στο θώρακα, θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος και πιθανό ράγισμα του αριστερού πλευρού.


Ο ενάγων, εκτός της ποινικής δίωξης που ζητά να ασκηθεί σε βάρος του Ν.Καρβέλα και των σωματοφυλάκων του, αξιώνει το ποσό των 100 εκατ. δραχμών από τον πρώτο και 10 εκατ. δρχ. από κάθε σωματοφύλακα για ηθική σε βάρος του βλάβη. Ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, που παρέλαβε τη μήνυση, θα αποφανθεί σήμερα, Τετάρτη, για την περαιτέρω εξέλιξή της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ