
Αμφίβολος ο Τζόνσον για τον τελικό των 200 μ. στα αμερικανικά τράιαλς
Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της προκριματικής κούρσας ο Μάικλ Τζόνσον ένιωσε μία κράμπα στο πόδι, η οποία, από ό,τι φαίνεται, είναι ικανή να τον αφήσει εκτός του τελικού των 200 μ. των αμερικανικών τράιλς.
26
Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της προκριματικής κούρσας ο Μάικλ Τζόνσον ένιωσε μία κράμπα στο πόδι, η οποία, από ό,τι φαίνεται, είναι ικανή να τον αφήσει εκτός του τελικού των 200 μ. των αμερικανικών τράιλς.
Πιστεύω ότι θα είμαι καλά. Ελπίζω να με βοηθήσει το πρόγραμμα, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα είπε ο Τζόνσον.
Ο τελικός αρχίζει μία ώρα και 45 λεπτά ύστερα από τον ημιτελικό και αυτό ίσως να εμποδίσει τον Αμερικανό σπρίντερ να ξεκουραστεί όσο ίσως θα ήθελε Αλλωστε, στον ημιτελικό θα έχει έναν πρώιμο αγώνα γοήτρου με αντίπαλο τον Μόρις Γκριν.
Σε λίγες ώρες, πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν, για τον πολυσυζητημένο αγώνα, που εκτός από πρεστίζ θα δώσει στους Αμερικανούς αθλητές και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- New York Times: Οι εταιρείες της ΤΝ κλέβουν την πνευματική ιδιοκτησία των ΜΜΕ
- Ιράν: Για συμφωνία μιλά πάλι ο Τραμπ «την επόμενη εβδομάδα»
- Λίβανος: Πλήγματα από Ισραήλ και Χεζμπολά μετά τις διαβεβαιώσεις Τραμπ για τον τερματισμό τους
- Έκτακτη συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την κλιμάκωση στον Λίβανο
- Ουκρανία: Μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Κίεβο και άλλων πόλεων σε όλη τη χώρα
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στους δημοσιογράφους

