63

Στη χρυσοφόρο αγορά της Λατινικής Αμερικής στρέφεται ο ΠΑΟΚ, αναζητώντας τους παίκτες που θα τον καταστήσουν πρωταγωνιστή στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και ανταγωνίσιμο στο Κύπελλο UEFA της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Ο συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τάκης Περσίας, με τον Μλάντεν Φορτούλα αναχωρούν την Πέμπτη για την Αργεντινή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν έχουν ήδη στα υπόψη τους κάποιους ποδοσφαιριστές.

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής, που είναι σε εξέλιξη, διαθέτει αρκετούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και η στροφή των ελληνικών ομάδων προς τη συγκεκριμένη αγορά ωθεί και τον ΠΑΟΚ να αναζητήσει ξένους παίκτες από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.


Μολονότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις για το ταξίδι των δύο εκπροσώπων της, πληροφορίες φέρουν τους Περσία και Φορτούλα να μεταβαίνουν και στη Βραζιλία, για να διερευνήσουν μία ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική αγορά.


Στη Θεσσαλονίκη, εξάλλου, επέστρεψαν ο Βαγγέλης Νάστος και ο Απόστολος Παπαδόπουλος, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, αλλά είχαν παραχωρηθεί με υποσχετική στη Λάρισα και τον Κιλκισιακό αντίστοιχα.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ