Αισθάνομαι ασφαλής στην Ελλάδα
Το πρόβλημα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι σοβαρό, αλλά αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στις ΗΠΑ και -όπως τόνισε ο πρόεδρος Κλίντον- μπορεί να εξαλειφθεί με τη συνεργασία των αμερικανικών και ελληνικών Αρχών, τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Καστοριά.
67
Το πρόβλημα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα είναι σοβαρό, αλλά αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στις ΗΠΑ και -όπως τόνισε ο πρόεδρος Κλίντον- μπορεί να εξαλειφθεί με τη συνεργασία των αμερικανικών και ελληνικών Αρχών, τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Καστοριά.
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι αισθάνεται ασφαλής και περνά υπέροχα μαζί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ξεχάσει ότι υπήρξαν Αμερικανοί που έπεσαν θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα μας. Τόνισε, επίσης, ότι ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας καλός φίλος της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Καστοριά, ο Αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε με το νομάρχη Γιώργο Καπαχτσή, το δήμαρχο Δημήτρη Παπουλίδη καθώς και με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής λέσχης και γουνοποιούς, με τους οποίους συζήτησε τις δυνατότητες επιχειρηματικών συνεργασιών.
Εναντίον της επίσκεψης του Ν.Μπερνς διαδήλωσαν μέλη του ΚΚΕ, τα οποία συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Καστοριάς φωνάζοντας αντιαμερικανικά συνθήματα. Η αστυνομία είχε λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και δεν υπήρξαν επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ
- Έσε: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύση»
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το promo βίντεο για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Με «δεδηλωμένη υποδίκων» και κύριο επιχείρημα δεν έχετε εναλλακτική κάνεις τη Δημοκρατία να μοιάζει φυλακή
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων στο Αγγελοχώρι
- O Ομπράντοβιτς για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους – Τι είπε για τον Παναθηναϊκό
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Ανοίγει η πλατφόρμα για το Fuel Pass – Η διαδικασία, οι δικαιούχοι και τα ποσά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442