26

Είναι, εδώ και αρκετά χρόνια, δεδηλωμένος οπαδός της Μπάγερν Μονάχου. Τώρα, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα διοικητικά των Βαυαρών. Ο λόγος για το διάσημο Γερμανό τενίστα Μπόρις Μπέκερ, ο οποίος θα κάθεται πλέον στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του συλλόγου Φραντς Μπεκενμπάουερ, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου.

Είμαστε υπερήφανοι που σε έχουμε μαζί μας. Συνεδριάζουμε μόνο δύο ή τρεις φορές το μήνα. Πιστεύω ότι θα μπορέσεις να παρευρίσκεσαι είπε στον Μπέκερ ο Μπεκενμπάουερ, κατά τη διάρκεια της μικρής τελετής που έγινε προκειμένου να επισημοποιηθεί η είσοδος του Γερμανού τενίστα στο διοικητικό συμβούλιο της Μπάγερν.


Περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη συνεδρίαση. Οταν η Μπάγερν μού πρότεινε να γίνω μέλος του διοικητικού συμβουλίου, σκέφτηκα για τρία δευτερόλεπτα πριν αποδεχθώ είπε με τη σειρά του ο Μπέκερ, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έχει ιδρύσει μία εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ, μεταξύ των πελατών της οποίας είναι και ο Ουκρανός επιθετικός της Μίλαν Αντρέι Σεφτσένκο.

ΑΠΕ